Terros
per en 11 Febrer 2013
1,066 Vistes

ATENCIÓ:


Ja fa mols anys que la plaga borbònica assola les nostres terres. Aquest animal d'aspecte inofensiu d'u amb ell un gran perill degut a la seua gran capacitat reproductiva. Alguna gent a decidit adoptar un d'aquestos animals amb el propòsit que cuide del ramat però aquest resulta ser  una bestia fartona i completament inútil per a qualsevol activitat, (habitualment sols es fa servir com a mascota). Per a tindre'n un es requereix un gran  poder econòmic.

Aquest animal va entrar a les nostres terres fa uns 303 anys pel  P. Valencià arrasant amb tot al seu pas. Amb tan sols 7 anys ja s'havia estes per totes les comarques de Catalunya.

Altres països com es el cas de la veïna França ja han passat per aquest greu problema i l'han resolt amb gran eficàcia, actualment però els antics mètodes xoquen directament amb la llei de protecció d'animals. Sesta barallant l'opció de l'esterilització.     

Per acabar d'una vegada per totes amb aquesta plaga es necessària la màxima col·laboració de tots els ciutadans. Si algun cop es trobeu amb aquest no intenteu res, ja que podria tenir la rabia, simplement feu-ho saber a l'autoritat mes propera.

I recorda el problema borbònic ens afecta a tots.
Sigues el primer a qui li agrada això.